Bréking! Oltás regisztráció nélkül!

oltási kampány, Covid-19, oltópont, Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen, Sinopharm

Úgy tűnik, a kormány – ha meglehetős késéssel is – de meghallgatta a szakemberek tanácsát: egy héten keresztül előzetes online regisztráció és időpontfoglalás nélkül is fel lehet venni az oltást! Miért jó ez?

– számos embernek technikai nehézséget okozott az online rendszer használata- mások az adataik propaganda vagy egyéb célra történő felhasználásától tartottak2021. november 22-28. közt ezen nehézségek nélkül a következő oltópontokon személyesen megjelenve kérhet vakcinát: https://koronavirus.gov.hu/…/korhazi-oltopontok…Fontos: Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen és Sinopharm vakcinák állnak rendelkezésre. Erősen javasoljuk a Sinopharm kerülését!

Amennyiben szeretne hiteles, rövid, lényegretörően megfogalmazott egészségügyi információkat olvasni a hírfolyamában, kövesse be a Targenta oldalát! Köszönjük!


Zsákai Lilian, Msc
Molekuláris biológus képesítés az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán | Molekuláris diagnosztikára szakosodott PhD tanulmányok a Semmelweis Egyetemen | Üzleti tanulmányok a Semmelweis Innovations és InCorpora keretein belül

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük