Orvosi Szolgáltatás Kereső

A szolgáltatások területi elhelyezkedés (pl. Miskolc), szakterület (pl. Gasztroenterológia), módszertan (pl. ultrahang), invazivitási szint és ár szerint kereshetőek és rendezhetőek. Az adatbázis publikálása azért vált éppen most időszerűvé, mert a felmerülő betegigények túlnyomó része mostanra már sokszorosan lefedésre került, és úgy gondoljuk, keresőnket használva a legtöbben találnak egymással összevethető, számukra releváns szolgáltatásokat. Az egyelőre 40 különböző magánkórházban, orvosi centrumban igénybe vehető, hatalmas mennyiségű szolgáltatást gondosan, szakszerűen bekategorizálva tudjuk a közönség rendelkezésére bocsátani. Maga az adatbázis havi szinten frissül új magánorvosi központokkal, célunk a lehető legmagasabb lefedettség elérése mellett a mindig friss tartalom (élő linkek, telefonszámok) biztosítása.

Az adatbázis használata 10 keresésig ingyenes, utána havidíjas rendszerben vehető igénybe applikációnkban magyar és angol nyelven. Az adatbázis használata 10 keresésig ingyenes, utána havidíjas rendszerben vehető igénybe az app.targenta.hu oldalon magyar és angol nyelven. Az adatbázis használata regisztrációhoz kötött (l. a szöveg alatti gombot), fontos azonban hangsúlyozni, hogy önmagában a regisztráció semmiféle kötelezettséggel nem jár, illetve a legszigorúbb szabályok szerint őrizzük a személyes adatokat.

“A megvalósításkor a szakmaiságot és a társadalmi felelősségvállalást is szem előtt tartottuk” – mondja Zsákai Lilian molekuláris biológus, a vállalkozás alapítója - “Adatainkat magasan képzett szakemberek dolgozzák fel, a közösségért pedig ingyenes szolgáltatásainkkal és térítéses szolgáltatásaink esetében megfizehető árainkkal szeretnénk tenni.”

Jelenleg több mint 40 magánkórház és egészségcentrum 12 000 szolgáltatását dolgoztuk fel - és ez a lista hétről-hétre bővül. Eddig a következő szolgáltatók ajánlatait elemeztük ki, hasonlítottuk össze és kapcsoltuk orvosi diagnózisokhoz: Medicover Kórház, Medicover Alkotás Point, Medicover Eiffel Klinika, Róbert Magánkórház Nyírő Gyula, Róbert Medikids Gyermekorvosi Központ, Róbert Genium Egészségközpont, Róbert Egészségközpont Hegyalja, Duna Medical Center, Affidea Péterfy, Affidea Szeged, Affidea Győr, Affidea Nyírő, Affidea Bank Center, Affidea BLESZ, Affidea Dózsa, Affidea Mammut, Affidea Váci Greens, Affidea Árkád, Affidea Corvin, Affidea Szent Margit, Affidea for Men, Medicover Szeged, Da Vinci Magánklinika-Pécs, Medicover Debrecen, Medicover Győr, Medicover Miskolc, Medicover Paks, Medicover Pécs, Medicover Székesfehérvár, Dr. Rose Magánkórház, Oncompass Medicine, OncoLogic, Istenhegyi Géndiagnosztika, Budai Egészségközpont Királyhágó, Istenhegyi Klinika, Budai Egészségközpont Nagy Jenő, Budai Egészségközpont Váci út, Emineo Magánkórház, Wáberer Medical Center - a teljesség igénye nélkül!Koronavírus Teszt Kereső

Közérdekű, független kezdeményezés keretében honlapon gyűjtöttük össze a jelenleg Magyarországon elérhető Covid teszteket.

Ezen aloldal használata természetesen ingyenes, a koronavírussal kapcsolatos szolgáltatásokat bemutató oldal használata nem igényel regisztrációt sem, szabadon böngészhető mindenki számára.

A honlap teljes mértékben szolgáltatófüggetlen, ami annyit jelent, hogy nem állunk marketingszerződésben egyik feltünetett szolgáltatóval sem, illetve az árak is a szolgáltatások valódi árai, nem tettünk rá semmiféle közvetítési díjat. Az oldalt azért hoztuk létre, mert amely források vannak, azok nem függetlenek, vagy pedig nem teljességre törekvőek. Ezzel az oldallal célunk kizárólag a hiteles tájékoztatás.

A szolgáltatásokat magasan képzett biológus szakemberek sorolták be az alkalmazott eljárás módja szerint. Ezeket a következő kategóriákba sorotuk: PCR típusú tesztek, ELISA módszerrel végzett tesztek, Szerológiai tesztek (IgG és IgM alapúak egyaránt), Immunológiai gyorstesztek, illetve Szűrőcsomagok. A találatokat dinamikus térképen is feltüntettük. A honlap magyar mellett angol nyelven is használható, a fordítást okleveles szakfordító végezte.

A fent felsorolt szolgáltatók ajánlatai mellett a Kelen Kórház, a Róbert PCR, a Swiss Clinic Ipoly utca, a Swiss Clinic Győri út, a FirstMed, a Rózsakert Medical Center, a Kardirex Győr, a CMC Déli Klinika, a Margit Medical Center, a Pozitron Diagnosztika, a Geomedical, a Dimenzió-Med, az InspiroMed és a HP-Medical ajánlatai is megtalálhatóak. Amennyiben tud olyan helyről, amely nincs az adatbázisunkban, kérjük jelezze az admin@targenta.org e-mail címen keresztül! Nagyon köszönjük!Személyes Egészségügyi Összefoglaló

Ez a betegek orvosi jellegű és egyéb idevágó hasznos adatainak rendkívül informatív és kommunikációs szempontból hatékony formátuma. Összefésüljük, és prezentáljuk az egészségügyi személyzet szempontjából lényeges személyes információkat, amely különösen az első találkozáskor lehet fontos, mikor új helyen, új orvosnál, új szolgáltatást vesz igénybe a Páciens. A betegek adatait könnyen feldolgozható egyoldalas formátumba sűrítettük, amellyel könnyen be lehet lépni az orvoshoz, mivel minden információt tartalmaz, amelyre szükség van a vizsgálat előtti eligazodáshoz, de nem tartalmaz olyan felesleges adatot, amely elvonhatja vagy más módon akadályozhatja a folyamatot. Érdemes belőle több nyomtatott példányt magunknál tartani. Ez a szolgáltatás ingyenes, és a beteg a regisztrációkor a dokumentumot letöltheti.


Személyre Szabott Egészségügyi Riport

Ez az egyik központi szolgáltatásunk, amely tulajdonképpen egy diagnózis alapon történő, sok extrával kiegészített szolgáltatáskeresés. Igénybevételekor az az Ön személyes egészségügyi opcióira koncentráló egyedi weboldal, vagy más szavakkal egy személyre szabott, interaktív online felület, amely információkat tartalmaz a releváns egészségügyi szolgáltatások kiválasztásához - kizárólag Önre és az Ön aktuális állapotára és igényeire szabva. Ez az oldal a következő elemeket tartalmazza:

 • Egy interaktív térképet, amely megjeleníti azon szolgáltatások helyét, amelyek relevánsak lehetnek a Páciens jelenlegi állapotát illetően. A Páciens meghatározhatja, hogy legfeljebb mekkora távolságra kíván utazni a szolgáltatások igénybevételéért, jelenlegi helyzetüktől indulva. A szolgáltató térképes ikonjára kattintva megtalálhatja a közvetlen elérhetőséget és az összes szolgáltatás gyűjteményét az adott helyen.

 • A szolgáltatások listája könnyen áttekinthető, rendszerezett formátumban. A releváns szolgáltatásokat két tényező alapján rendezzük főcsoportokba: diagnosztika vagy terápia-e, illetve melyik fő orvosi területhez tartozik. Az így kialakított szolgáltatási csoportok fejléccel rendelkeznek, és a felhasználó kívánság szerint kinyithatja és bezárhatja őket. Ez elősegíti az áttekintését, és segíti a hasonló ajánlatok összehasonlítását az alább részletes információk alapján.

 • Minden ajánlathoz a következő információkat gyűjtöttük össze:

  • ár Magyar forintban és euróban (a hivatalos napi forint-euró árfolyam alapján) és fizetési lehetőségek

  • elérhetőségek (link, telefonszám)

  • beutaló vagy kórházi ápolás szükségessége

  • az invazivitás mértéke

  • orvosi metodológia

  • lehetséges ellenjavallatok az Ön állapota és / vagy gyógyszere alapján

  • lehetséges egészségbiztosítási információk

 • Részletes, de könnyen kezelhető szűrősáv, amely az Ön egyedi beállításai alapján jeleníti meg az adatokat

A Személyre Szabott Egészségügyi Riporthoz kiegészítő szolgáltatásként szakértői áttekintő elemzést kínálunk. A szakértői elemzés részeként írásbeli észrevételeket nyújtunk a szolgáltatásokról, kielemezzük, szakmai szempontok alapján rangsoroljuk a legfontosabb lehetőségeket és írásbeli formában magyarázzuk el az egyes szolgáltatások relevanciáját. Ebben az esetben a Páciens a magyarázatokkal kiegészített riportot az azonnali riportot követően, 72 órán belül kapja meg.

Riportelemzés szakértővel

A Riport kézhezvételét követően szóbeli elemzést, megbeszélést kérhet szakértőinktől.


A megbeszélés időpontjának egyeztetésére Ön e-mailben kap egy linket a foglalási rendszerünkhöz.


A megbeszélés történhet:

 • telefonon (ekkor szakértőnk a megadott számot hívja a megrendelt időpontban), vagy

 • videó értekezlet során. Ebben az esetben Ön kap egy linket, amelyet a lefoglalt időpontban lehet felhasználni. Önnek ehhez nem kell telepítenie semmilyen alkalmazást a saját számítógépére.

Erősen ajánljuk a videó értekezletet, ekkor a képernyőmegosztás segítségével Ön és szakértőnk ugyanazt a Riportot látják egyszerre.


Az eredmények megbeszélése hozzávetőleg 30 percig tart.

„…Ön végig nagyon nyugodt és segítőkész volt. Amikor az ember alapvetően izgatott, vagy szorong, fél mert nem tudja milyen információkat kap az állapotára vonatkozóan, akkor nagyon sokat segít, ha a (...) problémák megoldása alatt nem kerül nagyobb nyomás alá, mert sürgetik a másik oldalról. A tanácsát megfogadva már a mai napon megpróbálom felvenni a kapcsolatot az Ön álta ajánlott szakorvossal.” M. ValériaKomplex Betegút Támogatás

Ez a legátfogóbb szolgáltatásunk azon Klienseink számára, akik szeretnék teljes mértékben átlátni, hogy mit jelentenek az orvosi leleteik, hogy mely egészségügyi lehetőségek nyitottak számukra a továbblépéshez és öntudatosan szeretnének kontrollban lenni az egészségüket érintő ügyekben.

E folyamat során az egy holisztikus, minden fontos részletre kiterjedő szolgáltatást nyújtunk az Ügyfél számára, amely magában foglalja a meglévő orvosi dokumentumainak elemzését, a Személyre Szabott Egészségügyi Riport elkészítését, valamint az abban foglalt opciók rangsorolását és a Kliens számára a legrövidebb, legeredményesebb utak ismertetését.

Ez a szolgáltatás a következő elemekből épül fel:

 • A Kliens orvosi dokumentumainak feldolgozása: az első lépés az olyan fontos információk kinyerése és összehangolása, mint a tünetek, a diagnózisok és kódjaik, a betegség fokozata/grádiense, a javasolt vizsgálatok, illetve konvertáljuk az orvosi képalkotó fájlok kiemelendő részeit képformátumba.

 • Team Elemezés: Egy általános orvosból, egy gyógyszerészből és egy betegtámogató orvosélettani kutatóból álló hatékony szakmai csapat elemzi a kapott információkat, képeket.

 • A Személyre Szabott Egészségügyi Riport elkészítése egyedi betegtámogató szoftverünk és védett egészségügyi-szolgáltatói adatbázisunk használatával

 • A riport elemeinek validálása, fontossági sorrenbe rendezése és a potenciálisan legrövidebb betegutak felvázolása.

 • Írásbeli összefoglaló készítése az addigiakról és a Személyre Szabott Dosszié összeállítása. Ez a dosszié tartalmazza az orvosi dokumentumok kivonatait, a Személyre Szabott Egészségügyi Riportot, a Személyre Szabott Egészségügyi Összefoglaló, illetve az Írásbeli összefoglalót a hatékony útvonalakról és a következő konkrét lépésekről.

 • Részletes Konzultáció egy videohívás keretében. A videóhívás során egy kijelölt betegtámogató szakértő lépésről lépésre átnézi a Klienssel a Dosszié tartalmát, világosan elmagyarázza annak tartalmát, ismerteti a következő konkrét lépéseket, illetve válaszol a felmerülő kérdésekre.
„Nagyon hasznos és rendkívül konstruktív volt számomra a tegnapi videó meeting-ünk. [...] éreztette velem, hogy "fontos" a problémám és annak a "kezelése" nem csak egy vagyok a sokból. A teljesen átfogó, részletes és megoldási lehetőségekkel ellátott konzultáció nagyon nagyon sokat segített.” M. Valéria

Orvosi lelet fordítása

Itt az ügyfél biztonságosan küldhet orvosi leleteket és 72 órán belül professzionális fordítást kap. Ez a szolgáltatás jelenleg a következő irányokban működik: magyar-angol, angol-magyar, német-magyar, német-angol. A lefordított orvosi leletek fontosak lehetnek egy új orvoshoz, intézményhez, szolgáltatóhoz forduláskor, illetve utazásokkor. A Személyes Egészségügyi Összefoglalóval együtt jelentősen megkönnyítheti az egészségügyi ellátórendszerrel folytatott kommunikációt.

Mikor elhagyhatatlan egy angol vagy német nyelvű leletfordítás?

 • Amennyiben olyan területre tervez utazást, ahol ellenőrizhetik negatív vírustesztjét. A magyar nyelvű dokumentummal külföldre indulni rendkívül kockázatos, az angol nyelvet világszerte értik és elfogadják.

 • Ha Önt bármely krónikus betegsége életveszélybe sodorhatja, ha vészhelyzetben (pl. eszméletvesztés) esetén a helyi egészségügyi személyzet nem tud az Ön állapotáról. Mindig tartson magánál lehetőleg nyomtatott dokumentumokat, mert a külföldi orvosok nem férnek hozzá online az Ön egészségügyi adataihoz!

 • Amennyiben Ön külföldi kezelést tervez igénybe venni, illetve külföldön történő egészségügyi ellátásának eredményét kívánja bemutatni hazai szakorvosainak.

Orvosi lelet értelmező elemzése


Ezzel a szolgáltatással a beteg biztonságosan elküldheti az orvosi leletét, és kijelölt szakértőnk átfogóan átbeszéli, újrafogalmazza, elemzi és összefoglalja a dokumentumot laikusok számára is könnyen érthető módon.

Mikor van erre szüksége?

 • Ha úgy gondolja, ellátóhelyén nem kapott teljes értékű, egyenes tájékoztatást a betegségét, illetve annak esetleges kimenetelét (prognózisát) illetően.

 • Ha túl sok az idegen szó és a rövidítés, így önhibáján kívül nem tudja értelmezni ezt az Önről szóló nagyon is fontos dokumentumot.

 • Ha tudni szeretné, lelete milyen összefüggésben lehet más szakorvos által megállapított betegségeivel, általános egészségügyi állapotával (például újonnan diagnosztizált cukorbetegsége hogyan függ össze korábban megállapított hipertóniájával).
„Nagyon fontos volt számomra, az MR lelet megértése, amit Ön rendkívül professzionálisan magyarázott el ezt külön is nagyon szépen köszönöm! Összegezve annyit mondanék, hogy (…) sok dologban lényegesen tisztábban látok, lettek irányok amiket követve úgy gondolom, hogy jelentős mértékben javulhat az állapotom.” M. Valéria

Bronz, Ezüst, Arany és Családi Kártyák

A Bronz Kártyák korlátlan hozzáférést biztosítanak minden szolgáltatáshoz 3 hónapig, az Ezüstkártyák 6 hónapig, és Aranykártyák 1 évig egy személy számára. Családi kártyákat biztosítunk meghatározott számú felnőtt és gyermek számára, amely korlátlan hozzáférést minden megjelölt személy számára). A kártya - költséghatékonysága mellett - feljogosítja a tulajdonosokat a béta fázisú szolgáltatásanak igénybevételére is, ami azt jelenti, hogy a kártyatulajdonosok hónapokkal előbb részesülhetnek a következő kiadás előtti szolgáltatásokban.


Hűségprogramunk - hogyan működik?

A Targenta értékeli a betegek bizalmát és lojalitását, és ezt ki is szeretnénk mutatni. Minden Személyre Szabott Egészségügyi Riport 2 egyedi kódot tartalmaz. Az első kód a Riport tulajdonosát illeti, és 25%-ot von le a következő vásárlás költségeiből. A második kód ajándékként küldhető olyasvalaki számára, aki részesülni kíván szolgáltatásainkból. Amikor az Ügyfél elküldi ezt az ajándék-kódot, akkor a választott személy 25%-os kedvezményben részesül már az első vásárláskor, a kód- adományozó pedig 2000 Forint vagy 8 euró összegű jóváírást kap a következő vásárlásából. A költségcsökkentések a kártyákra is érvényesek!

Árak

Szolgáltatás
Ár HUF
Ár EUR
Orvosi Szolgáltatás Kereső - 10 keresés
INGYENES
INGYENES
Orvosi Szolgáltatás Kereső - korlátlan - 1 hónap
2900 HUF
8 EUR
Személyes Egészségügyi Összefoglaló
INGYENES
INGYENES
Azonnali Személyre Szabott Egészségügyi Riport
14.900 HUF
42 EUR
Azonnali Személyre Szabott Egészségügyi Riport szakértői validációval
7.900 HUF
23 EUR
Riportelemzés szakértővel telefonon, vagy online videó-chaten
5.900 HUF
17 EUR
KOMPLEX BETEGÚT TÁMOGATÁS
49.000 HUF leletenként
140 EUR
Orvosi lelet fordítása
8.900 HUF leletenként
25 EUR leletenként
Orvosi lelet értelmező elemzése
8.900 HUF leletenként
25 EUR leletenként
Bronz Kártya – korlátlan hozzáférés minden szolgáltatásunkhoz 3 hónapig
75.000 HUF
215 EUR
Ezüst Kártya – korlátlan hozzáférés minden szolgáltatásunkhoz 6 hónapig
119.000 HUF
345 EUR
Arany Kártya – korlátlan hozzáférés minden szolgáltatásunkhoz 1 évig
199.000 HUF
570 EUR
Családi Kártya – korlátlan hozzáférés minden szolgáltatásunkhoz 1 évig az egész családnak – egyedi rendelésre, pl. 2 felnőtt és 2 gyermek számára 1 évig:
299.000 HUF
850 EUR