Orvosi Magánszolgáltatás Kereső

Ez az ingyenes szolgáltatásunk arra hivatott, hogy Ön könnyen és gyorsan kapjon valós képet a hazai orvosi magánszolgáltatás piacról - keresőnket használva könnyen kiderül, milyen egészségügyi segítséget hol és milyen áron vehet igénybe. A megvalósításkor a szakmaiságot és a függetlenséget szem előtt tartva jártunk el - Magyarországon ez a legnagyobb, árösszehasonlítást is lehetővé tévő adatbázis, ahol tájékozódni lehet a különféle magánorvosi szolgáltatások elérhetőségéről és árairól. Az adatok mennyisége, minősége és kereshetősége mellett abban is különbözik az egyéb gyűjtőoldalaktól, hogy mivel a Targenta nem egy szokványos orvosajánló oldal, ahol az orvosok fizetnek a megjelenésért, így mindig valódi árakkal találkozhat, nincs közvetítési díj. Adatainkat magasan képzett szakemberek dolgozzák fel, a közösségért ingyenes szolgáltatásainkkal, illetve térítéses szolgáltatásaink esetében megfizehető árainkkal szeretnénk tenni.

A szolgáltatások területi elhelyezkedés (pl. Miskolc), szakterület (pl. Gasztroenterológia), módszertan (pl. ultrahang), invazivitási szint, biztosító és nem utolsósorban ár szerint kereshetőek és rendezhetőek. Jelenleg több, mint 100 magánkórház és egészségcentrum mintegy 16 500 szolgáltatását dolgoztuk fel - és ez a lista hétről-hétre bővül.

Az adatbázis használata ingyenes, egy rövid regisztrációt követően vehető igénybe magyar és angol nyelven. A regisztráció természetesen Önt semmire nem kötelezi. Amennyiben nem biztos benne, mely szolgáltatásokra lehet szüksége, ajánljuk Komplex Betegút Támogatás programunkat, ahol orvosszakmai segítséggel, együtt keresünk megoldást a fennálló problémákra.

Eddig a következő szolgáltatók ajánlatait elemeztük ki, hasonlítottuk össze és tettük az Ön számára könnyen kereshetővé és szűrhetővé (ABC sorrendben): Affidea központok, Aniron Egészségközpont, Budai Egészségközpont, CMC Déli Klinika, Da Vinci Magánklinika, Delfin Ultrahang, Dimenzió-Med, Doktor 24, Dr Faragó Katalin, Dr. Forrai Péter, Dr. Rose Magánkórház, Duna Medical Center, Emineo Magánkórház, F Medical Magánklinika, FirstMed, Geomedical, HP-Medical, InspiroMed, Integrity Magánklinika, Istenhegyi Géndiagnosztika, Istenhegyi Klinika, Kardirex, Kelen Kórház, KomplexLabor Diagnosztika, Kyncs Magzati Diagnosztikai Központ, Margit Medical Center, Maternity Magánklinika, Medical Service Budapest, Medicover Központok, Medina Egészségcentrum, NaturaDent, Nemzetközi Oltóközpont, Oliva Med Magánklinika, OncoLogic, Oncompass Medicine, Országos Foglalkozás-Egészségügyi Szolgálat, Pozitron Diagnosztika, Prima Medica Egészséghálózat, Róbert Károly Magánkórház, Róbert PCR, Rózsakert Medical Center, Santa Lucia Egészségcentrum, Sió Medical, Swiss Clinic, T&T Orvosi Rendelő, Tagore Medical Center, Tesztállomás, Uni-Med, Vanderlich Egészségcentrum, Vitalea Egészségügyi Központ, Wáberer Medical Center - a teljesség igénye nélkül! Rendszerünkben jelenleg 23 biztosítótársaságra és egészségpénztárra szűrhet, ezek közül kiemelnénk: Aegon biztosító, Allianz Hungára, Generali biztosító, Wáberer Hungária, UNIQA, Groupama, Union, Medihelp biztosító, ill. Prémium, Generali, OTP, Patika, Tempo, MKB és Vitamin egészségpénztárak.

Tovább az Orvosi Magánszolgáltatás Keresőre

Koronavírus Teszt Kereső

Közérdekű, független kezdeményezés keretében honlapon gyűjtöttük össze a jelenleg Magyarországon elérhető Covid teszteket.

Ezen aloldal használata természetesen ingyenes, a koronavírussal kapcsolatos szolgáltatásokat bemutató oldal használata nem igényel regisztrációt sem, szabadon böngészhető mindenki számára.

A honlap teljes mértékben szolgáltatófüggetlen, ami annyit jelent, hogy nem állunk marketingszerződésben egyik feltünetett szolgáltatóval sem, illetve az árak is a szolgáltatások valódi árai, nem tettünk rá semmiféle közvetítési díjat. Az oldalt azért hoztuk létre, mert amely források vannak, azok nem függetlenek, vagy pedig nem teljességre törekvőek. Ezzel az oldallal célunk kizárólag a hiteles tájékoztatás.

A szolgáltatásokat magasan képzett biológus szakemberek sorolták be az alkalmazott eljárás módja szerint. Ezeket a következő kategóriákba sorotuk: PCR típusú tesztek, ELISA módszerrel végzett tesztek, Szerológiai tesztek (IgG és IgM alapúak egyaránt), Immunológiai gyorstesztek, illetve Szűrőcsomagok. A találatokat dinamikus térképen is feltüntettük. A honlap magyar mellett angol nyelven is használható, a fordítást okleveles szakfordító végezte.

Covid-teszteket szeretnék böngészni!

Személyes Egészségügyi Összefoglaló

Ez a szolgáltatásunk szintén ingyenes és a betegek orvosi jellegű és egyéb idevágó hasznos adatainak rendkívül informatív és kommunikációs szempontból hatékony formátuma. Összefésüljük, és prezentáljuk az egészségügyi személyzet szempontjából lényeges személyes információkat, amely különösen az első találkozáskor lehet fontos, mikor új helyen, új orvosnál, új szolgáltatást vesz igénybe a Páciens. A betegek adatait könnyen feldolgozható egyoldalas formátumba sűrítettük, amellyel könnyen be lehet lépni az orvoshoz, mivel minden információt tartalmaz, amelyre szükség van a vizsgálat előtti eligazodáshoz, de nem tartalmaz olyan felesleges adatot, amely elvonhatja vagy más módon akadályozhatja a folyamatot. Érdemes belőle több nyomtatott példányt magunknál tartani. Ez a szolgáltatás ingyenes, és a beteg a regisztrációkor a dokumentumot letöltheti.

Elkészítem a sajátomat!

Komplex Betegút Támogatás

A világ sokat változott - az eleve korlátozott gyógyulási lehetőségekkel kecsegetető állami egészségügyet teljesen leterhelte a koronavírus-járvány, és világszerte erősödik a magánellátás aránya az alapellátáshoz képest, azaz egyre több vizsgálat, terápia történik magánúton.

Ez a helyzet azt eredményezi, hogy a betegséggel küzdőkre és családjaikra hárulnak olyan betegút-menedzselési feladatok, amelyeket szakértelem és az anyagilag-érzelmileg is megterhelő helyzettől való megfelelő távolság híján nem is lehet elvégezni.

Belülről, szakirányú végzettség híján mégis honnan kéne tudnia egy betegnek, hogy mi a következő lépés, mikor hova kell fordulni, ha az állami ellátás lassú/nem elérhető, vagy a sok különféle szakorvos közt már teljesen összekuszálódtak a szálak?

Ha valaki egyszerre több betegséggel is küzd, és több, egymással jellemzően nem kommunikáló szakorvosa is van, ha csak jár rendelőről rendelőre, de soha senkinek nincs ideje és türelme áttekinteni az összes leletét és a teljes kórtörténetet, akkor vajmi kevés az esélye a gyógyulásra és a valódi megoldásra.

Ezért fejlesztettük ki a Komplex Betegút Támogatást, amely a legátfogóbb szolgáltatásunk azon Klienseink számára, akik szeretnék teljes mértékben átlátni, hogy mit jelentenek az orvosi leleteik, hogy mely egészségügyi lehetőségek nyitottak számukra a továbblépéshez és öntudatosan szeretnének kontrollban lenni az egészségüket érintő ügyekben.

E folyamat során egy holisztikus, minden fontos részletre kiterjedő szolgáltatást nyújtunk az Ügyfél számára, amely magában foglalja a meglévő orvosi dokumentumainak elemzését, a Személyre Szabott Egészségügyi Riport elkészítését, valamint az abban foglalt opciók rangsorolását és a Kliens számára a legrövidebb, legeredményesebb utak ismertetését.

Ez a szolgáltatás a következő elemekből épül fel:

 • A Kliens orvosi dokumentumainak feldolgozása: az első lépés az olyan fontos információk kinyerése és összehangolása, mint a tünetek, a diagnózisok és kódjaik, a betegség fokozata/grádiense, a javasolt vizsgálatok, illetve konvertáljuk az orvosi képalkotó fájlok kiemelendő részeit képformátumba.

 • Team Elemezés: Egy orvosból, egy gyógyszerészből és egy betegtámogató orvosélettani kutatóból álló hatékony szakmai csapat elemzi a kapott információkat, képeket.

 • A Személyre Szabott Egészségügyi Riport elkészítése egyedi betegtámogató szoftverünk és védett egészségügyi-szolgáltatói adatbázisunk használatával

 • A riport elemeinek validálása, fontossági sorrenbe rendezése és a potenciálisan legrövidebb betegutak felvázolása.

 • Írásbeli összefoglaló készítése a Riportba a hatékony útvonalakról és a következő konkrét lépésekről.

 • Részletes Konzultáció egy videohívás keretében. A videóhívás során egy kijelölt betegtámogató szakértő lépésről lépésre átnézi a Klienssel a Riport tartalmát, világosan elmagyarázza a benne szereplő javaslatok okát és jelentését, ismerteti a következő konkrét lépéseket, illetve válaszol a felmerülő kérdésekre.
„Nagyon hasznos és rendkívül konstruktív volt számomra a tegnapi videó meeting-ünk. [...] éreztette velem, hogy "fontos" a problémám és annak a "kezelése" nem csak egy vagyok a sokból. A teljesen átfogó, részletes és megoldási lehetőségekkel ellátott konzultáció nagyon nagyon sokat segített.” M. Valéria

Erre van szükségem!

Orvosi lelet értelmező elemzése

Ezzel a szolgáltatással a beteg biztonságosan elküldheti az orvosi leletét, és kijelölt szakértőnk átfogóan átbeszéli, újrafogalmazza, elemzi és összefoglalja a dokumentumot laikusok számára is könnyen érthető módon.

Mikor van erre szüksége?

 • Ha úgy gondolja, ellátóhelyén nem kapott teljes értékű, egyenes tájékoztatást a betegségét, illetve annak esetleges kimenetelét (prognózisát) illetően.

 • Ha túl sok az idegen szó és a rövidítés, így önhibáján kívül nem tudja értelmezni ezt az Önről szóló nagyon is fontos dokumentumot.

 • Ha tudni szeretné, lelete milyen összefüggésben lehet más szakorvos által megállapított betegségeivel, általános egészségügyi állapotával (például újonnan diagnosztizált cukorbetegsége hogyan függ össze korábban megállapított hipertóniájával).

Van egy ilyen leletem, ez kell nekem!

Gyógyszerészeti Átvilágítás

A Gyógyszerészeti Átvilágítás során szakgyógyszerészünk áttekinti az Ön teljes gyógyszerezését, a vitaminokat, táplálékkiegészítőket is beleértve. Ez akkor lehet különösen fontos,mikor a különféle szakorvosok nem tudnak a másik szakorvos által felírt gyógyszerekről, vagy nem veszik figyelembe azokat, és ezért azok nincsenek összehangolva. Ilyenkor sokszor előfordul, hogy egyes gyógyszerek szedése együtt nem javasolt. Előfordulhat, hogy Ön esetleg nem érzi valamely készítmény hatását és továbbra is megoldást keres az adott gyógyszerrel orvosolni kívánt problémára, mint ahogy az sem ritka, hogy a készítmény hat, de mellékhatás-profiláját tekinve kedvezőbb gyógyszerre szeretne váltani. Ezekben az esetekben helyettesítő gyógyszerezésére teszünk javaslatot. Az is lehetséges, hogy valamely étrend-kiegészítője vagy gyógyszere gátolja valamely másik készítmény hatóanyagának felszívódását, ilyenkor legtöbbször a szedési időpontok optimalizálásával lehet segíteni.

Nézze át egy gyógyszerész a gyógyszerezésemet!

Orvosi lelet fordítása

Itt az ügyfél biztonságosan küldhet orvosi leleteket és 72 órán belül professzionális fordítást kap. Ez a szolgáltatás jelenleg a következő irányokban működik: magyar-angol, angol-magyar, német-magyar, német-angol. A lefordított orvosi leletek fontosak lehetnek egy új orvoshoz, intézményhez, szolgáltatóhoz forduláskor, illetve utazásokkor. A Személyes Egészségügyi Összefoglalóval együtt jelentősen megkönnyítheti az egészségügyi ellátórendszerrel folytatott kommunikációt.

Mikor fontos egy angol vagy német nyelvű leletfordítás?

 • Ha Önt bármely krónikus betegsége életveszélybe sodorhatja, ha vészhelyzetben (pl. eszméletvesztés) esetén a helyi egészségügyi személyzet nem tud az Ön állapotáról. Mindig tartson magánál lehetőleg nyomtatott dokumentumokat, mert a külföldi orvosok nem férnek hozzá online az Ön egészségügyi adataihoz!

 • Amennyiben Ön külföldi kezelést tervez igénybe venni, illetve külföldön történő egészségügyi ellátásának eredményét kívánja bemutatni hazai szakorvosainak.

Orvosi dokumentumaim fordítása

Arany Kártya

Az Arany Kártya korlátlan hozzáférést biztosít minden szolgáltatáshoz 1 évig egy személy számára.


Diagnózis Alapú Orvosi Szolgáltatás Keresés /Béta verzió/

Ez a szolgáltatásunk, egy az Ön diagnózisai alapján történő, sok extrával kiegészített magánszolgáltatás kereső. Igénybevételekor az az Ön személyes egészségügyi opcióira koncentráló egyedi weboldal jön létre. Ez egy olyan személyre szabott, interaktív online felület, amely információkat tartalmaz a releváns egészségügyi szolgáltatások kiválasztásához - kizárólag Önre és az Ön aktuális állapotára és igényeire szabva. Ez az oldal a következő elemeket tartalmazza:

 • Egy interaktív térképet, amely megjeleníti azon szolgáltatások helyét, amelyek relevánsak lehetnek a Páciens jelenlegi állapotát illetően. A Páciens meghatározhatja, hogy legfeljebb mekkora távolságra kíván utazni a szolgáltatások igénybevételéért, jelenlegi helyzetüktől indulva. A szolgáltató térképes ikonjára kattintva megtalálhatja a közvetlen elérhetőséget és az összes szolgáltatás gyűjteményét az adott helyen.

 • A szolgáltatások listája könnyen áttekinthető, rendszerezett formátumban. A releváns szolgáltatásokat két tényező alapján rendezzük főcsoportokba: diagnosztika vagy terápia-e, illetve melyik fő orvosi területhez tartozik. Az így kialakított szolgáltatási csoportok fejléccel rendelkeznek, és a felhasználó kívánság szerint kinyithatja és bezárhatja őket. Ez elősegíti az áttekintését, és segíti a hasonló ajánlatok összehasonlítását az alább részletes információk alapján.

 • Minden ajánlathoz a következő információkat gyűjtöttük össze:

  • ár Magyar forintban és euróban (a hivatalos napi forint-euró árfolyam alapján) és fizetési lehetőségek

  • elérhetőségek (link, telefonszám)

  • beutaló vagy kórházi ápolás szükségessége

  • az invazivitás mértéke

  • orvosi metodológia

  • lehetséges ellenjavallatok az Ön állapota és / vagy gyógyszerei alapján

  • egészségbiztosítási információk

 • Részletes, de könnyen kezelhető szűrősáv, amely az Ön egyedi beállításai alapján jeleníti meg az adatokat

Kipróbálom!

Hűségprogramunk - hogyan működik?

Mi a Targentánál értékeljük a Klienseink bizalmát és lojalitását - és ezt ki is szeretnénk mutatni. Minden rendelés után 2 egyedi kódot küldünk Önnek. Az első kód Önt illeti, és 25%-ot von le a következő vásárlása alkalmával. A második kódot átadhatja olyasvalaki számára, aki Ön szerint tudna profitálni szolgáltatásainkból.

Árak

Szolgáltatás
Ár HUF
Ár EUR
Azonnali Rendelés
Orvosi Szolgáltatás Kereső
INGYENES
INGYENES
Személyes Egészségügyi Összefoglaló
INGYENES
INGYENES
KOMPLEX BETEGÚT TÁMOGATÁS
49.900 HUF
140 EUR
Orvosi lelet értelmező elemzése
8.900 HUF leletenként
25 EUR leletenként
Gyógyszerészeti Átvilágítás
8.900 HUF
25 EUR
Orvosi lelet fordítása
8.900 HUF leletenként
25 EUR leletenként
Arany Kártya – korlátlan hozzáférés minden szolgáltatásunkhoz 1 évig
199.000 HUF
570 EUR
Diagnózis Alapú Orvosi Szolgáltatás Keresés /béta verzió/
3.900 HUF
11 EUR