pic by cottonbro
pic by cottonbro
pic by cottonbro

Üdvözöljük a Targentánál

A betegséggel küzdők és családjaik sokszor csak komoly nehézségek árán találnak rá azokra a lehetőségekre, amelyek valóban relevánsak számukra. Kérdés lehet, hogy hol találhatóak megfelelő képzettségű szakemberek, hogy mik a számukra legalkalmasabb diagnosztikai és terápiás módszerek - más szóval nehéz rátalálni azokra a szolgáltatásokra, amelyeket valóban az ő egészségügyi állapotuk felmérésére és kezelésére fejlesztettek ki. A gyógyulni vágyók és családjaik rendszerint a következő problémákkal kell szembenézzenek mikor megoldást keresnek:

  • siettető, kitérő válaszokat adó, magyarázatokat nélkülöző kommunikáció az egészségügyi személyzet részéről

  • hálapénz, ami amellett, hogy erkölcsileg elfogadhatatlan, egyáltalán nem nyújt garanciát kiemelt minőségű ellátásra

  • egyes vizsgálatokra vagy beavatkozásokra olyan hosszúak a várólisták, hogy a betegsége jelentősen súlyosbodik, mire Ön eljut a megfelelő helyre

  • a magánszolgáltatások elnevezései, meghatározásai, elérhetősége és ára olyan hatalmas különbségeket mutat, hogy laikusként szinte lehetetlen értelmezni azokat

Mi azzal tududnk segíteni ezeken a problémákon, hogy szakértelemmel és gondos odafigyeléssel összeállítottuk a magyarországi egészségügyi szolgáltatók eddigi legnagyobb adatbázisát . Ezen az adatbázison az Ön egészségi állapotára és diagnózisaira specifikus szűrés t tudunk végezni. Így a gyógyulni vágyók egy teljes mértékben személyre szabott, világos egészségügyi riportot kapnak kézhez, amely megbízható, átlátható iránytűként segíti a pácienseket és a családjaikat az elérhető orvosi (vagy éppen csak annak látszó) szolgáltatások kaotikus tengerében. A Szolgáltatások menüpontban nyújtunk, részletesebb információt arról, hogy pontosan milyen módokon tudunk Önnek segíteni helyzetétől függően.

Ezzel a kezdeményezéssel missziónk az, hogy elvezessük a gyógyulni vágyókat és családjaikat a leginkább nekik való megoldásokhoz, amelyek hosszabb és magasabb színvonalú életet biztosítanak számukra. Hisszük, hogy szolgáltatásainkkal rengeteg időt, pénzt és bizonytalansággal telő napot takaríthatunk meg Önöknek és pozitív tapasztalatokkal gazdagodnak a közös úton!

Több információ


Jelenleg több mint 40 magánkórház és egészségcentrum 12 000 szolgáltatását dolgoztuk fel - és ez a lista hétről-hétre bővül. Eddig a következő szolgáltatók ajánlatait elemeztük ki, hasonlítottuk össze és kapcsoltuk orvosi diagnózisokhoz : Medicover Kórház, Medicover Alkotás Point, Medicover Eiffel Klinika, Róbert Magánkórház Nyírő Gyula, Róbert Medikids Gyermekorvosi Központ, Róbert Genium Egészségközpont, Róbert Egészségközpont Hegyalja, Duna Medical Center, Affidea Péterfy, Affidea Szeged, Affidea Győr, Affidea Nyírő, Affidea Bank Center, Affidea BLESZ, Affidea Dózsa, Affidea Mammut, Affidea Váci Greens, Affidea Árkád, Affidea Corvin, Affidea Szent Margit, Affidea for Men, Medicover Szeged, Da Vinci Magánklinika-Pécs, Medicover Debrecen, Medicover Győr, Medicover Miskolc, Medicover Paks, Medicover Pécs, Medicover Székesfehérvár, Dr. Rose Magánkórház, Oncompass Medicine, OncoLogic, Istenhegyi Géndiagnosztika, Budai Egészségközpont Királyhágó, Istenhegyi Klinika, Budai Egészségközpont Nagy Jenő, Budai Egészségközpont Váci út, Emineo Magánkórház, Wáberer Medical Center - a teljesség igénye nélkül!