pic by cottonbro
pic by cottonbro
pic by cottonbro

Üdvözöljük a Targentánál

A betegséggel küzdők és családjaik sokszor csak komoly nehézségek árán találnak rá azokra a lehetőségekre, amelyek valóban relevánsak számukra. Kérdés lehet, hogy hol találhatóak megfelelő képzettségű szakemberek, hogy mik a számukra legalkalmasabb diagnosztikai és terápiás módszerek - más szóval nehéz rátalálni azokra a szolgáltatásokra, amelyeket valóban az ő egészségügyi állapotuk felmérésére és kezelésére fejlesztettek ki. A gyógyulni vágyók és családjaik rendszerint a következő problémákkal kell szembenézzenek mikor megoldást keresnek:

  • siettető, kitérő válaszokat adó, magyarázatokat nélkülöző kommunikáció az egészségügyi személyzet részéről

  • hálapénz, ami amellett, hogy erkölcsileg elfogadhatatlan, egyáltalán nem nyújt garanciát kiemelt minőségű ellátásra

  • egyes vizsgálatokra vagy beavatkozásokra olyan hosszúak a várólisták, hogy a betegsége jelentősen súlyosbodik, mire Ön eljut a megfelelő helyre

  • a magánszolgáltatások elnevezései, meghatározásai, elérhetősége és ára olyan hatalmas különbségeket mutat, hogy laikusként szinte lehetetlen értelmezni azokat

Mi azzal tududnk segíteni ezeken a problémákon, hogy szakértelemmel és gondos odafigyeléssel összeállítottuk a magyarországi egészségügyi szolgáltatók eddigi legnagyobb adatbázisát . Ezen az adatbázison az Ön egészségi állapotára és diagnózisaira specifikus szűrés t tudunk végezni. Így a gyógyulni vágyók egy teljes mértékben személyre szabott, világos egészségügyi riportot kapnak kézhez, amely megbízható, átlátható iránytűként segíti a pácienseket és a családjaikat az elérhető orvosi (vagy éppen csak annak látszó) szolgáltatások kaotikus tengerében. A Szolgáltatások menüpontban nyújtunk, részletesebb információt arról, hogy pontosan milyen módokon tudunk Önnek segíteni helyzetétől függően.

Ezzel a kezdeményezéssel missziónk az, hogy elvezessük a gyógyulni vágyókat és családjaikat a leginkább nekik való megoldásokhoz, amelyek hosszabb és magasabb színvonalú életet biztosítanak számukra. Hisszük, hogy szolgáltatásainkkal rengeteg időt, pénzt és bizonytalansággal telő napot takaríthatunk meg Önöknek és pozitív tapasztalatokkal gazdagodnak a közös úton!

Több információ


Eddig a következő szolgáltatók ajánlatait elemeztük ki, hasonlítottuk össze és tettük az Ön számára könnyen kereshetővé és szűrhetővé (ABC sorrendben): Affidea központok, Aniron Egészségközpont, Budai Egészségközpont, CMC Déli Klinika, Da Vinci Magánklinika, Delfin Ultrahang, Dimenzió-Med, Doktor 24, Dr Faragó Katalin, Dr. Forrai Péter, Dr. Rose Magánkórház, Duna Medical Center, Emineo Magánkórház, F Medical Magánklinika, FirstMed, Geomedical, HP-Medical, InspiroMed, Integrity Magánklinika, Istenhegyi Géndiagnosztika, Istenhegyi Klinika, Kardirex, Kelen Kórház, KomplexLabor Diagnosztika, Kyncs Magzati Diagnosztikai Központ, Margit Medical Center, Maternity Magánklinika, Medical Service Budapest, Medicover Központok, Medina Egészségcentrum, NaturaDent, Nemzetközi Oltóközpont, Oliva Med Magánklinika, OncoLogic, Oncompass Medicine, Országos Foglalkozás-Egészségügyi Szolgálat, Pozitron Diagnosztika, Prima Medica Egészséghálózat, Róbert Károly Magánkórház, Róbert PCR, Rózsakert Medical Center, Santa Lucia Egészségcentrum, Sió Medical, Swiss Clinic, T&T Orvosi Rendelő, Tagore Medical Center, Tesztállomás, Uni-Med, Vanderlich Egészségcentrum, Vitalea Egészségügyi Központ, Wáberer Medical Center - a teljesség igénye nélkül! Rendszerünkben jelenleg 23 biztosítótársaságra és egészségpénztárra szűrhet, ezek közül kiemelnénk: Aegon biztosító, Allianz Hungára, Generali biztosító, Wáberer Hungária, UNIQA, Groupama, Union, Medihelp biztosító, ill. Prémium, Generali, OTP, Patika, Tempo, MKB és Vitamin egészségpénztárak.