Orvosi leletek gyors, minőségi szakfordítása a Targentánál

medicalrecords, healthcare, bloodwork, lelet, orvosilelet, szakfordítás, fordítás, orvosiszakszöveg

Szeretne gyorsan és megbízhatóan hozzájutni magyar nyelvű orvosi leleteihez angol nyelven vagy angol nyelvű leleteit szeretné bemutatni magyar kezelőorvosainak? Ez a segítségünkkel könnyen és gyorsan lehetséges, online ügyintézéssel!

Mikor hasznos? Amennyiben Ön külföldi kezelést tervez igénybe venni, illetve külföldön történő egészségügyi ellátásának eredményét kívánja bemutatni hazai szakorvosainak, esetleg magyarul nem beszélőként szeretné, ha angol nyelven is meglennének a dokumentumai.

Szakfordítói vizsgával és többéves tapasztalattal várjuk fordításra zárójelentéseit, egyedi vizsgálati eredményeit, laborleleteit, orvosi igazolásait és szakvéleményeit!

A fordítást megrendelheti online itt: https://targenta.org/services_hun.html… illetve a lilian.zsakai@targenta.org e-mail címen!


Zsákai Lilian, MSc
Molekuláris biológus képesítés az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán | Molekuláris diagnosztikára szakosodott PhD tanulmányok a Semmelweis Egyetemen | Üzleti tanulmányok a Semmelweis Innovations és InCorpora keretein belül

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük