A Komplex Betegút Támogatásról

diagnosztika, terápia, államiegészségügy, magánegészségügy, magánkórház, magánorvos, betegség, rák, segítség, leletek

Úgy érzi, hogy a betegútja nincs megfelelőképpen menedzselve, elveszett az állami és magánorvosi rendelők útvesztőjében?

Nincs egyedül – és mi pontosan ezekben az esetekben segítünk!

A világ sokat változott – az eleve korlátozott gyógyulási lehetőségekkel kecsegetető állami egészségügyet teljesen leterhelte a koronavírus-járvány, és világszerte erősödik a magánellátás aránya az alapellátáshoz képest, azaz egyre több vizsgálat, terápia történik magánúton.

Ezt a helyzet azt eredményezi, hogy a betegséggel küzdőkre és családjaikra hárulnak olyan betegút-menedzselési feladatok, amelyeket szakértelem és az anyagilag-érzelmileg is megterhelő helyzettől való megfelelő távolság híján nem is lehet elvégezni.

Belülről, szakirányú végzettség híján mégis honnan kéne tudnia egy betegnek, hogy mi a következő lépés, mikor hova kell fordulni, ha az állami ellátás lassú/nem elérhető, vagy a sok különféle szakorvos közt már teljesen összekuszálódtak a szálak?

Ha valaki egyszerre több betegséggel is küzd, és több, egymással jellemzően nem kommunikáló szakorvosa is van, ha csak jár rendelőről rendelőre, de soha senkinek nincs ideje és türelme áttekinteni az összes leletét és a teljes kórtörténetet, akkor vajmi kevés az esélye a gyógyulásra és a valódi megoldásra.

Mi a Targentánál arra vállalkozunk, hogy valódi megoldást nyújtsunk elakadt, zsákutcába futott, vagy veszélyesen lassú betegutak esetén. Ehhez

  • áttekintjük a teljes kórtörténetet, beleértve az összes leletet,
  • szétszálazzuk a betegségeket-betegségcsoportokat és megvizsgáljuk az esetleges összefüggéseiket
  • megkeressük az elvarratlan szálakat
  • áttekintjük a teljes gyógyszerezést
  • kidolgozzuk Önnek a lakóhelyéhez és egyéb preferenciáihoz igazítva az optimális betegutat, hogy végre világos választ kapjon arra a kérdésre, hogy „Most hogyan tovább?”

Ha úgy érzi, tudunk Önnek segíteni, rendelje meg a Komplex Betegút Támogatást online itt: https://targenta.org/services_hun.html… , illetve igényelheti a szolgátatást a a lilian.zsakai@targenta.org e-mail címen!

Kérjük, ha az Ön számára valamilyen okból elfogadhatatlan a magánorvosi szolgáltatások igénybevételének lehetősége, ne keressen minket – ez az út akkor nem Önnek való.


Zsákai Lilian, MSc
Molekuláris biológus képesítés az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán | Molekuláris diagnosztikára szakosodott PhD tanulmányok a Semmelweis Egyetemen | Üzleti tanulmányok a Semmelweis Innovations és InCorpora keretein belül

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük