Gyógyszerészeti átvilágítás funkció a Targentánál

gyógyszer, táplálékkiegészítő, gyógyszerész, tanácsadás, étrendkiegészítő, mellékhatás, hatóanyag, gyógyszerkészítmény

Úgy gondolja, hogy valami nincs rendben a gyógyszereivel? Kérjen Gyógyszerészeti Átvilágítást a Targentánál!

Gyakori, hogy valaki rosszul érzi magát vagy akár súlyos tüneteket mutat, de valójában a gondjai nem egy új betegségből származnak, hanem a már meglévő bajokra szedett gyógyszerek, táplálékkiegészítők “ütik egymást”, lépnek negatív kölcsönhatásba.

A Gyógyszerészeti Átvilágítás során gyógyszerészünk az elérhető legfrissebb szakirodalom alapján áttekinti az Ön teljes gyógyszerezését, a vitaminokat, táplálékkiegészítőket is beleértve.

Rohanó világunban sajnos nem ritka, hogy a különféle szakorvosok nem is tudnak a másik szakorvos által felírt gyógyszerekről, vagy idő híján nem veszik figyelembe azokat, és ezért azok nincsenek összehangolva. Ilyenkor sokszor előfordul, hogy egyes gyógyszerek szedése együtt nem javasolt, aminek a páciens látja a kárát.

Előfordulhat az is, hogy Ön esetleg nem érzi valamely készítmény hatását és továbbra is megoldást keres az adott gyógyszerrel orvosolni kívánt problémára, mint ahogy az sem ritka, hogy a készítmény ugyan hat, de mellékhatás-profiláját tekinve kedvezőbb gyógyszerre szeretne váltani. Ezekben az esetekben helyettesítő gyógyszerezésére teszünk javaslatot.

Az is lehetséges, hogy valamely étrend-kiegészítője vagy gyógyszere gátolja valamely másik készítmény hatóanyagának felszívódását: ilyenkor legtöbbször a szedési időpontok optimalizálásával lehet segíteni.

Az Átvilágítás során egy Ön és kezelőrovosai számára is világos, áttekinthető dokumentumban feltárjuk a lehetséges kölcsönhatásokat és megoldásokat javaslunk a mellékhatások és a kölcsönhatások minimalizálása érdekében.

Amennyiben igénybe venné Gyógyszerészeti Átvilágítás szolgáltatásunkat, azt online itt rendelheti meg: https://targenta.org/services_hun.html#medication_checkup illetve kérheti a szolgátatást a lilian.zsakai@targenta.org e-mail címen!


Zsákai Lilian, MSc
Molekuláris biológus képesítés az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán | Molekuláris diagnosztikára szakosodott PhD tanulmányok a Semmelweis Egyetemen | Üzleti tanulmányok a Semmelweis Innovations és InCorpora keretein belül

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük