Leletértelmezés szolgáltatásunkról

diagnosztika, terápia, államiegészségügy, magánegészségügy, magánorvos, betegség, rák, segítség, orvosilelet

Nem érthető, mi áll az orvosi leletében? Nem az Ön hibája! – A Targenta segít a leletértelmezésben!

Sajnos elég gyakori, hogy a páciensként a kezünkbe veszünk egy leletet, ami a saját testünkről szól, és egyszerűen hiába olvassuk el akár többször is, még mindig érthetetlen, vagy legalábbis homályos, hogy mit jelent az az eredmény a számunkra.

Mi a Targentánál úgy gondoljuk, hogy abszolút nincs rendben, hogy a beteg nem érti – pontosabban szakképesítés híján nem is értheti – hogy mit írnak róla a leletében. Ez ellen több módon is aktívan teszünk. Egyrészt oldalunkon számos szakmai cikkben igyekszünk érthetővé tenni orvosi szakkifejezéseket, másrészt személyre szabott szolgáltatást is nyújtunk:

Leletértelmezés szolgáltatásunk megrendelése esetén

  • egy orvosból, betegtámogató szakemberből és gyógyszerészből álló team átnézi az Ön leleteit
  • egy betegtámogató munkatárs írásban érthetően elmagyarázza Önnek a leletében olvasható idegen szavakat, kifejezéseket és amennyire lehetséges, felvázolja hogy ilyen eredményekkel mire számíthat.
  • az esetleges DICOM file-ok (MRI, CT, röntgen leleteket) képpé átalakítja, hogy Ön is láthassa, megnyithassa, kinyomtathassa őket.

Ön a lelete feltöltése után 3 munkanapon belül egy 1-3 oldalas dokumentumot kap e-mailen*, amelyben emberi nyelven, apróra el van magyarázva, hogy mi szerepel a leletben, és ez milyen kilátásokkal jár jelenleg. A szolgáltatás ára 8900 Ft leletenként, amely magasan képzett szakemberek minimum 1 órányi osztatlan figyelmét, az Ön által kézhez kapott dokumentumot és a 27% általános forgalmi adót tartalmazza.

Ha úgy érzi, tudunk Önnek segíteni, rendelje meg a Komplex Betegút Támogatást online itt: https://targenta.org/services_hun.html… , illetve igényelheti a szolgátatást a a lilian.zsakai@targenta.org e-mail címen!

*lehet választani félórás telefonos elemzést is.


Zsákai Lilian, MSc
Molekuláris biológus képesítés az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán | Molekuláris diagnosztikára szakosodott PhD tanulmányok a Semmelweis Egyetemen | Üzleti tanulmányok a Semmelweis Innovations és InCorpora keretein belül

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük